A face ordine in casa si, mai ales, a o pastra ordonata pare o misiune imposibila? Nu cu cutii si containere de toate formele si materialele. Alegeti-le pe cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra in functie de continutul lor si de locul unde sa le amplasati, urmand ghidul nostru. Nu a fost niciodata mai usor sa va pastrati casa ordonata!
Cutii si containere pentru o casa ordonata
Haine si incaltaminte, jucarii si mancare, obiecte de tot felul: va pare dificil sa faceti ordine in casa si sa o pastrati ordonata? Atat in camera de serviciu, cat si in bucatarie, in camera copiilor, pana la spalatorie si la garderoba, pericolul de a te gasi in haos este mereu dupa colt.
Oricine locuieste acasa stie ca dezordinea face parte din viata de zi cu zi, dar a avea un loc pentru fiecare lucru inseamna, de asemenea, a avea totul sub control si a putea face ordine rapid si usor. A avea un loc pentru fiecare lucru inseamna, de asemenea, sa poti gasi imediat ceea ce ai nevoie, evitand cautarile obositoare.
Alegeti cutiile si containerele in functie de material
Materialul cutiilor si recipientelor trebuie ales in functie de obiectele pe care trebuie sa le depozitati, dar si in functie de mediul in care sunt destinate. Prin urmare, alegerea materialului va rafina criteriile de alegere a containerelor de depozitare. Prin urmare, sa descoperim in detaliu toate materialele disponibile pentru containere si cutii.
- Containere din plastic
Recipientele si dulap din plastic Columnashop sunt foarte usoare si usor de curatat. In functie de grosimea lor, cutiile de plastic pot fi mai mult sau mai putin rezistente. Acestea sunt folosite de obicei pentru a sorta si a pastra in ordine jucariile din camera copiilor, dar si obiectele si accesoriile din baie.
Atunci cand cutiile de plastic au capac, acestea sunt stivuibile si pot optimiza spatiul ocupat. Cutiile de plastic transparente sunt ideale pentru cei care prefera sa vada continutul cutiei dintr-o privire, fara a fi nevoiti sa caute fizic in interior ceea ce au nevoie. Cutiile de plastic pot fi perfecte pentru depozitarea hainelor.
Cu sau fara captuseala usoara, cutiile de haine sunt adesea folosite ca si cutii de garderoba elegante, unde acest accesoriu de depozitare devine un element de design sofisticat.
- Cutii din lemn
Lemnul este materialul natural prin excelenta. Usor de integrat in orice tip de mediu, adauga o nota de stil oricarei incaperi, imbunatatindu-i aspectul estetic. Cutiile din lemn pot fi achizitionate fie netratate, fie vopsite in culori moi, pentru a asigura un efect shabby. De asemenea, lemnul brut poate fi vopsit in culori mai texturale pentru a adauga o nota urbana si industriala casei.
Cuferele din lemn sunt disponibile fie sub forma de cufere sau cufere cu spatiu de depozitare, care sunt foarte utile si ca scaune, fie sub forma unei adevarate cutii inchise, cu sau fara capac, sau ca o “cutie” amuzanta pentru plante sau alte accesorii pe care sa le pastrezi la vedere. Daca optati pentru o cutie din lemn si intentionati sa o plasati intr-un mediu umed, luati in considerare tratarea acesteia cu produse care ii imbunatatesc rezistenta la umiditate.
Cum se depoziteaza corect sosetele
Organizarea sosetelor este o sarcina rapida si usoara, care va va economisi mult timp in viitor atunci cand va alegeti tinuta. Sortati-va sosetele si scapati de cei care nu au chibrituri, sunt uzati sau pe care pur si simplu nu le porti. Acum puteti organiza sosetele ramase in categorii precum culoare, stil sau utilizare, pliandu-le in dreptunghiuri pentru a nu va intinde sosetele.
Scoateti toate sosetele din sertar sau recipient. Indepartarea tuturor sosetelor va va ajuta sa le sortati pe toate cu usurinta si puteti curata sertarul inainte de a le pune la loc. Folositi un prosop de hartie pentru a sterge sertarul odata ce sosetele sunt indepartate pentru a scapa de murdarie sau de murdarie inutila. articole.
Daca sosetele dvs. nu sunt intr-un sertar, scoateti-le din orice recipient in care se afla si curatati recipientul, fie cu un aspirator, fie cu un prosop de hartie. Umeziti prosopul de hartie cu apa sau cu un detergent adecvat, daca doriti.
Grupeaza toate sosetele care nu au un meci. Fa-ti timp sa-ti imperechezi sosetele, grupandu-le cu potrivirea lor desemnata. Pe masura ce le imperechezi, plaseaza toti sosetele care nu au un chibrit intr-o gramada si vezi daca vreunul dintre sosetele din gramada se potriveste dupa ce ai terminat.
Sosetele care nu au chibrit pot fi aruncate, folosite ca carpe sau transformate intr-un mestesug (cum ar fi papusile de mana).
Aruncati sosetele care au gauri sau pete. Sosetele care sunt uzate, au gauri uriase, sunt murdare sau sunt super intinse trebuie aruncate. Daca aveti o multime de sosete, parcurgeti-le si alegeti-le pe cele care se estompeaza sau incep sa creasca, de asemenea, gauri. [3] Daca sosetele au pete de inalbitor sau sunt curate, dar au gauri, luati in considerare utilizarea lor ca carpe de curatat.
Indoiti sosetele pentru a preveni intinderea lor. Desi este obisnuit ca oamenii sa isi impatureasca sosetele intr-o minge, acest lucru intinde elasticul. In schimb, asezati o soseta deasupra chibritului si pliati teancul in jumatate o data, iar apoi in jumatate, daca sosetele sunt mai lungi. Acest lucru creeaza un aspect placut din punct de vedere estetic in sertarul dvs. si impiedica deteriorarea sosetelor.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.